All 4 Red Lights on No Flashing cannot re-pair with controller

Ask for advice with fixing or repairing or custom modifications here.
Post Reply
tejaspics
Posts: 2
Joined: Fri May 20, 2016 3:01 pm

All 4 Red Lights on No Flashing cannot re-pair with controller

Post by tejaspics » Fri May 20, 2016 3:27 pm

Hi All,

I just purchased a new remote and range extender (short version...never leave equipment on roof of car and then drive off).
Now when I turn n the drone- XIRO XPLORER- all 4 lights stay constant Red, no blinking. Drone battery fully charged. The on/off button is blinking.

I have attempted to re-pair the new controller and drone, no luck. I do however get image from gimbal to phone via the app, although there is a warning appearing in app that says, " Hint Wi-Fi cannot pair with the drone please exit Aerial Photography and choose the right drone."


Any suggestions? Kind of lost here.
Thanks, Curtis

Neanderthal
Airborne
Posts: 15
Joined: Tue May 17, 2016 6:59 am

Re: All 4 Red Lights on No Flashing cannot re-pair with controller

Post by Neanderthal » Sat May 21, 2016 8:13 am

I'm no expert but it does sound like everything needs to be rebound. Have you done that reset button on the bottom of the drone etc?

prince
Posts: 1
Joined: Tue Jun 28, 2016 6:33 pm

Re: All 4 Red Lights on No Flashing cannot re-pair with controller

Post by prince » Tue Jun 28, 2016 6:50 pm

i have similar problems. I really need to get my drone up again

jrwagner
Posts: 1
Joined: Thu Feb 09, 2017 5:19 pm

Re: All 4 Red Lights on No Flashing cannot re-pair with controller

Post by jrwagner » Thu Feb 09, 2017 5:31 pm

just bought xiro G,got one short flight in to chk working,then upgraded firm ware,now have solid red lights on drone,gps & flight lights on remote flash red.
tried to code,remote wont go into code mode.any ideas?

Rishal
Posts: 1
Joined: Sun Apr 23, 2017 7:06 pm

Re: All 4 Red Lights on No Flashing cannot re-pair with controller

Post by Rishal » Sun Apr 23, 2017 7:28 pm

I have the same problem. Drone is now only red lights ..I calibrate the remote..doing the firmware updates..reset tried to bind but still after to many times still the same problem..anyone who can help me?

Post Reply